Juče, 09.04.2019.g. u 70 godini nas je, nakon kraće bolesti, napustio naš dragi prijatelj i dugogodišnji predsjednik Radio kluba „Doboj“ Dragomir – Dragan Tošić E73DT.
Dragan je od ratne 1992. godine, kada se pojavio u RK „Doboj“, zavolio radio-amaterizam i više nego aktivno se uključio u sve djelatnosti Kluba, a kasnije i Saveza.
Svojim tehničkim umjećem i vještinama Dragan je dao izuzetan doprinos unapređenju klupskih aktivnosti. Nemjerljiv je njegov doprinos na izgradnji klupske UKT lokacije na Velikoj Ostravici – JN94CP, renoviranju i opremanju postojećeg klupskog prostora, a neke od njegovih kreacija koje su nam rad, naročito na UKT takmičenjima, učinile udobnijim i lakšim: drvena kućica u kojoj je smješten PPS, teleskopski antenski stub, antenski stub u klubu, svi klupski rotori će nas dugo vremena podsjećati na njega...Nažalost, upravo kada se polagano spremao da kao penzioner uživa još više i u našem hobiju bolest se isprječila na tom putu.
Svi koji su ga poznavali ostali su bez velikog druga i prijatelja, a pokret bez velikog entuzijaste i aktiviste.
Nedostajaćeš nam Dragane, puno.
U ime članova Radio kluba Doboj i Saveza radioamatera RS ovim putem želimo i da izrazimo iskreno saučešće porodici Tošić, a Draganu želimo vječni mir i spokoj uz poslednje 73.
Sahrana će biti obavljena dana 11. aprila u 15 časova na gradskom groblju Šušnjari u Doboju.
e73dt inmem sm
e73dt inmem 1

e73dt inmem 2

e73dt inmem 3

e73dt inmem 4

e73dt inmem 5

e73dt inmem 6

e73dt inmem 7

e73dt inmem 9

e73dt inmem 8