Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Poslednje registrovani

 • e77cfg
 • sasagrbic
 • E78ZX
 • E73SSL
 • YU7QXW

Statistika sajta

Posetioci
170
Članci
317
Broj pregleda članaka
2015819

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
Poštovani. Povodom obeležavanja 40 godina od osnivanja radio-sekcije KOZARA YU1AAV, koja je sekcija radio-kluba Novi Beograd YU1FJK, pozivamo vas da uzmete učešće u KT takmičenju na 80 metarskom opsegu 40 godina YU1AAV
Očekujemo da će takmičenje biti dinamično obzirom da su periodi po 15 min pa bi sposobnost, umeće i iskustvo došli do izražaja.

Kod dodele nagrada nema ograničenja u broju učesnika po kategoriji tako da će u sve 3 kategorije biti dodeljene nagrade za prva 3 mesta a svi ostali će dobiti PDF diplome.
U nadi da će te se odazvati ovom pozivu u zavisnosti od svojih mogućnosti, čujemo se u takmičenju.
Za TK 40 godina YU1AAV    
Menadzer: Zvonko Colja YT1WA
Files:

Poslednje na forumu

 • Nema diskusija za prikaz