Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Ko je "ON-LINE"

Ko je na mreži: 217 gostiju i nema prijavljenih članova

Poslednje registrovani

 • E73RB
 • E73NYX
 • E78DM
 • E73BJB
 • E77EH

Statistika sajta

Posetioci
200
Članci
444
Broj pregleda članaka
3245465

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
e73fde
 
BGJ Logo

Bliži se termin održavanja našeg tradicionalnog KT takmičenja "HF KUP SRRS". Ove godine to je 6. mart sa početkom u 17.00 MEZ.  Propozicije sa važećom listom  CEPT1 članova i klubova SRRS možete pogledati u sekciji TAKMIČENJA/PROPOZICIJE (link)
 Takmičenje se može raditi sa sledećim logerima
- DXlog, gdje je KUP već implementiran i potrebno je samo zamijeniti fajl KSRRS_db novim, važećim za ovu godinu, u kome se nalaze E7 stanice (članice SRRS-a) koje se dvostruko boduju. Za ovu, 2019. KSRRS_db fajl možete preuzeti ovde (link) i
- N1MM loger čije je podešavanje nešto malo složenije. Uputstvo za konfigurisanje N1MM logera sa falovima koji se dodaju (KUP_SRRS Call History.txt – spisak članica SRRS koje se dvostruko boduju za 2019. i fajl KUP_SRRS.UDC) možete preuzeti u zip formatu ovdje (link)

Poslednje na forumu

 • Nema diskusija za prikaz