Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Ko je "ON-LINE"

Ko je na mreži: 322 gostiju i nema prijavljenih članova

Poslednje registrovani

 • E73RB
 • E73NYX
 • E78DM
 • E73BJB
 • E77EH

Statistika sajta

Posetioci
200
Članci
441
Broj pregleda članaka
3185224

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
e73fde
 
BGJ Logo
Poštovani.
Radio-klub "Nikola Tesla" YU1HFG iz Leskovac, ove godine obeležava 70 godina od osnivanja kluba i tim povodom organizuje KT takmičenje na 80m. pod nazivom "YU70HFG JUBILEJ".
Takmičenje će biti odžano 17.07.2020.g. sa početkom u 1700 UTC u dva periodo po pola sata. (CW + SSB).
Stanice, članovi radio kluba YU1HFG će raditi u takmičenju i veze sa tim stanicama će biti vrednovane sa većim brojem poena. Učestvovaće i stanica sa jubilarnim pozovnim znakom YU70HFG.

Detaljna pravila možete pogledati ili preuzeti na adresi http://radiosport.yu1srs.org.rs/HF/razno/YU70HFG%20JUBILEJ.pdf
Kao pravi domaćini, stanice članova radio-kluba YU1HFG neće biti rangirane.
Organizator se potrudio i uz pomoć saradnika pripremio plugin-ove (dodatke) za neke najpopularnije contest logere, a koje možete preuzeti na adresi  http://radiosport.yu1srs.org.rs/HF/index.php?option=com_content&view=article&id=89&Itemid=185&lang=sr 
Devnici se šalju preko "robota" na sajtu radiosport koji se nalazi na adresi  http://radiosport.yu1srs.org.rs/HF/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=103&lang=sr
Pozivamo sve koji su u mogućnosti da uzmu učešće u ovom takmičenju kako bi smo svi zajedno uveličali ovaj jedinstven i divan jubilej naših prijatelja iz Leskovca.
Svima želimo ugodno provedeno vreme, fer plej borbu i puno sreće i umeća u borbi za što bolji plasman.
Napominjemo da je organizator obezbedio lepe nagrade pobednicima u svakoj od kategorija a svima koji pošalju dnevnik i lepe diplome sa naznakom plasmana.

Čujemo se u takmičenju i želimo vam puno uspeha.
Takmičarska komisija
YU70HFG JUBILEJ

Poslednje na forumu

 • Nema diskusija za prikaz