Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Ko je "ON-LINE"

Ko je na mreži: 245 gostiju i nema prijavljenih članova

Poslednje registrovani

 • E73RB
 • E73NYX
 • E78DM
 • E73BJB
 • E77EH

Statistika sajta

Posetioci
200
Članci
441
Broj pregleda članaka
3182849

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
e73fde
 
BGJ Logo
Poštovani.
Obaveštavamo vas da će se i ove godine održati KT takmičenje na 80m "KT KUP SRS 2020".
Pozivamo vas da uzmete učešće u ovom takmičenju koje će se održati u subotu 19.09.2020.g. sa početkom u 1600 UTC u četiri perioda po pola sata.

Kompletna pravila možete pogledati i preuzeti na linku http://radiosport.yu1srs.org.rs/HF/razno/KT%20KUP%20SRS%202020_pravila.pdf
Dnevnici se šalju preko robota a prijavljeni rezultati se objavljuju iste sekunde nakon isteka roka za prijema dnevnika, što je opisano u pravilima takmičenja.
Mnoštvo kategorija omogućava svakome da može izabrati najprikladniju kategoriju koja odgovara mogućnostima takmičara.
Svi koji su zainteresovani da formiraju timove za kategoriju "H" potrebno je da tim prijave takmičarskoj komisiji najkasnije 24H pre početka takmičenja.
U nadi da će te uzeti učešće u takmičenju želimo vam puno uspeha uz fer plej borbu.
TK
KT KUP SRS 2020

Poslednje na forumu

 • Nema diskusija za prikaz