Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Poslednje registrovani

 • zoxbl
 • Kovač
 • Miha
 • davidovic
 • e73emo

Statistika sajta

Posetioci
184
Članci
344
Broj pregleda članaka
2170915

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
 
Poštovani,
Obzirom da nije bilo ne jedne žalbe (prigovora) na objavljene Nezvanične rezultate VHF KUP-a SRRS 2017 ostaje nam samo da iste proglasimo i Konačnim. Pobjednicima čestitam na ostvarenim skorovima, a svim učesnicima još jednom zahvaljujem na učešću uz nadu da ćemo se družiti i iduće godine u isto vrijeme i na istom mjestu, vjerujem, u većem broju nego ove godine. Do tada, želim svima mnogo sreće i uspjeha kako u radioamaterskom tako i u privatnom životu.
Slijedi izrada diploma i plaketa i njihova distribucija.

Respected,
Since there have been no complaints (objections) to published Unofficial results of the VHF KUP SRRS 2017, we only need to declare the same to the Final score. I congratulate the winners on the achieved scores, and I would like to thank all the participants once again for the participation, with the hope that we will be together for the next year at the same time and in the same place, I believe, in greater numbers than this year. Until then, I wish veryone a lot of luck and success both in radio amateur and in private life.
Following is the production of diplomas and plaques and their distribution.
 
Predsjednik TK / For Contest Committee: Željko  - E77C