Back To Top

 • SRRS TAKMIČENJA

  U organizaciji Saveza radio-amatera Republike Srpske održavaju se takmičenja HF KUP SRRS i VHF KUP SRRS.

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS je tradicionalno takmičenje koje se održava od 1999. godine, radi se na 80m opsegu i ima međunarodni karakter. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS, koje prihvataju pravila takmičenja..

 • HF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava početkom mjeseca marta, petak pred prvi puni vikend. Takmičenje se održava u terminu 17:00-18:30 časova (MEZ), podijeljeno je u dva 45 minutna perioda. Kategorije učesnika su: SRRS - članovi SRRS, VS - velika snaga i MS - mala snaga za sve ostale učesnike.

 • VHF KUP SRRS

  VHF KUP SRRS se tradicionalno održava od 1999. godine. koje se održava na 2m opsegu. Takmičenje je meunarodnog karaktera. Pravo učešća u takmičenju imaju sve licencirane ARS koje prihvataju pravila takmičenja.

 • VHF KUP SRRS

  HF KUP SRRS se održava u istom terminu sa VHF IARU R1 takmičenjem, a to je prvi puni vikend septembra. Učesničke kategorije su: A - više operatora, B - jedan operator C - jedan operator samo FM mod, D - E7 više operatora i E - E7 jedan operator.

Savez radio-amatera Republike Srpske

Amateur Radio Union Of Republic Of Srpska

Prijavljivanje

Registrovani korisnici imaju privilegije da vide određene dijelove sajta i ostavljaju komentare na članke i forumu. Članovi SRRS se nakon registracije trebaju javiti administratoru sajta da bi dobili privilegiju člana.

Molimo Vas da prilikom registracije za korisničko ime koristite pozivni znak, a ukoliko nemate pozivni znak i želite koristiti korisničko ime po svom izboru obavezni ste ostaviti vlastito ime i prezime u formi prilikom registracije. Ukoliko ovo ne bude ispoštovano takva registracija će biti brisana iz registra. HVALA!

Poslednje registrovani

 • zoxbl
 • Kovač
 • Miha
 • davidovic
 • e73emo

Statistika sajta

Posetioci
184
Članci
344
Broj pregleda članaka
2170929

FORUM

SRRS mapa repetitora

srrsmaparpt2010 150
logo e73dpr


e73jhi logo 150
Poštovani učesnici VHF KUP-a SRRS 2018
Nakon što je istekao rok za žalbe na Nezvanične rezultate, a da na našu adresu nije stgao ni jedan prigovor (žalba) ostaje nam samo da Nezvanične rezultate proglasimo Konačnim bez ikakvih izmjena. Želim da u ime Takmičarske komisije čestitam pobjednicima, a svim učesnicima još jednom zahvalim na učeću i pozovem sve da se i dogodine ponovo družimo u istom terminu, nadam se, u još većem broju.
Izrada plaketa za pobjednike je u toku i biće dostavljene uskoro na jedan od propozicijama predviđenih načina.
Hvala još jednom svima, živi i zdravi bili i do slušanja.

Dear participants of VHF CUP SRRS 2018
After the deadline for appeals against Unofficial resutls has expired, and there is no objection (complaint) to our address, it remains for us only to declare the Unofficial resutls to the Final without any modifications. I want to congratulate the winners on behalf of the Contest Committee, and thank all the participants for their participation and we invite them to join the contest again in the same term next year, hopefully in a much larger number.
Creating a plaque for the winners is ongoing and will be submitted shortly to one of the proposed ways of contest rules.
Thanks again to everyone, enjoying and being healthy.
 

 
Predsjednik TK / For Contest Committee: Željko Ostojić  - E77C